За нас

За нас

История на нашата компания

Историята на компанията ни започва преди 15 години. 

От тогава ние работим само с най-добрите специалисти за да предложим възможно най-високо качество на клиентите ни.

Автосервиз One Car Sofia – доказан опит

Добре дошли в Автосервиз One Car Sofia. Нашата фирма разполага с над 15-годишен опит в областта на обслужването и ремонта на всякакви видове автомобили. Предлагаме висококачествени услуги за Вашата кола, с което гарантираме най-доброто на нашите клиенти и техните автомобили. Автосервиз One Car Sofia е дом на изключително квалифициран и внимателно подбран екип, който предоставя сигурност на Вашия автомобил. Тук работим безотказно и се стараем да надхвърлим очакванията на клиентите си.

Полагаме цялостни усилия да оставим клиентите си повече от доволни, грижейки се за техните автомобили като за свои. Не се спираме пред трудности, а ги приемаме като предизвикателство. За нас качеството е на първо място пред количеството. Главната ни цел е да предоставим сигурността на Вас и Вашият автомобил.  

За нас Автосервиз One Car Sofia не е просто работа, за нас е начин на живот. Обичаме това, което правим, отнасяме се към автомобилите Ви с изключително внимание и се грижим за тяхното подобрение. Занимаваме се с общи ремонти, което включва ремонт на ходовата част и на двигателя, обслужваме автомобилите чрез смяна на масла, филтри накладки и продажба на консумативи, продаваме гуми и джанти, занимаваме се със смяната и баланса им.

Сервизът ни предлага също и автомивка, която включва вътрешно и външно измиване, пране на салони и пастиране. В One Car Sofia може да се възползвате и от автокозметика – полиране на одраскани детайли и полиране на замъглени фарове. Автотенекиджийските ни услуги се занимават с леко и тежко увредени автомобили – възстановяваме леки, средни и много тежки щети. Aвторепаратурата и възстановяването на леки щети включва боя на отделни детайли, изправяне и боядисване на един или повече леко увредени детайли. И не на последно място сключваме на застраховки към всички застрахователи и правим отстъпка при ремонт на непризнати или вече увредени детайли.

Заповядайте при нас, няма да съжалявате!

kr